Deze shoot vond plaats in het o zo leuke stadje Elburg 💗. We gingen samen opzoek naar de leukste steegjes en bruggetjes om foto’s te maken. Ik ben verliefd op dit stadje! Wil jij ook een loveshoot in een oud stadje? Vul dan het contactformulier (https://carlijnmulderfotografie.info/contact) in op mijn website en dan gaan we amen opzoek naar de leukste stadjes van Nederland 📸

Jorian & Rosalyn – Loveshoot in Elburg

Loveshoot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jouw meest dierbare momenten vangen zodat jij ze voor altijd kan koesteren. 
Jullie verhaal, jullie liefde, jullie kwetsbare momenten, jullie
geluk en jullie liefde voor iedereen om jullie heen. Het is mijn missie om jullie oneindig te kunnen laten genieten van jullie foto's zodat jullie altijd nog even terug kunnen naar dat
mooie moment.

Mijn missie?

Mijn missie?

Foto's door Carlijn Mulder Fotografie

www.carlijnmulderfotografie.info

KVK:  89969014

BTW ID: NL004775526B69