Ik ben een golden hour lover met liefde voor peuters en fijne momenten met vrienden en familie.

Mijn missie? Mensen puur, zoals ze echt zijn, vangen in beeld. Ervoor zorgen dat deze mensen zich op hun gemak voelen en plezier maken. Zo, zodat ze niet eens meer doorhebben dat ik erbij ben om hen vast te leggen. Dat wanneer ik de foto’s aanlever er opnieuw een lach op hun gezicht tevoorschijn komt.
Mijn stijl is puur, warm en spontaan.

Niet zomaar een fotograaf, maar een visuele storyteller.

Hi! Ik ben carlijn

Over mij

Op een dag besloot ik een Instagramaccount aan te maken voor mijn fotografie. Voordat ik het wist, was de eerste aanvraag een feit. Zo ontstond Carlijn Mulder Fotografie. Nu 4 jaar later krijg ik steeds meer aanvragen en mag ik de mooiste bruiloften vastleggen, liefdevolle gezinnetjes en de allermooiste baby’s. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen: ik heb de allerleukste klanten en geniet met volle teugen van mijn werk!

Als klein meisje was ik al gék of fotografie: ik pakte altijd de telefoon van mijn vader om foto’s te maken. Van plantjes en eekhoorntjes tot ooms en tantes. Maar het allerleukste vond ik
baby’s! Op mijn 14 e verjaardag kreeg ik mijn eerste camera. Dat werd oefenen, oefenen, oefenen. Zo vond ik mijn passie. Dit is zó leuk om te doen!

Mijn verhaal

Website Assets-Arch Outline

Ik studeer aan het Hoornbeeck College in Amersfoort voor onderwijsassistent en daar geniet ik met volle teugen van! Omdat ik deze opleiding volg leer ik veel over kinderen en hun gedrag super interessant! Maar dat neem ik ook mee in mijn werk als fotograaf.

Mijn studie


  • Een kind dat lacht
  • Een dikke knuffel tussen moeder en kind
  • Een oude oma die de hand van haar man streelt
  • Een fluitend vogeltje
  • Zonnestralen op m’n gezicht

De kleine dingen

Waar ik blij van word

leer me kennen

Illusteren

Ik begon er al vroeg mee! Toen ik een jaar of 8 was kon ik mezelf helemaal verliezen in het maken van PowerPoint en werkstukken. Niet de tekst maar echt het mooi maken met kleuren en plaatjes. Dit doe ik nog steeds, alleen nu op mijn website of in mijn brochures. 

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen.

Foto's door Carlijn Mulder Fotografie

www.carlijnmulderfotografie.info

KVK:  89969014

BTW ID: NL004775526B69