22 september de grote dag van Aart-Jan & Annelinde! 🥰

De liefde werd gevierd! Toen ik aankwam bij Annelinde haar ouderlijk huis zat ze al lekker in de make-up en de kapster was bezig met haar kapsel. We sjeesden na de first look door naar de shoot locatie in het mooie plekje in Tholen. Voor we het wisten was het tijd om naar de daggasten te gaan. Zij stonden in een erehaag om op het bruidspaar op te wachten en ​toen was het lunchtijd! Ik maakte ondertussen bedankfoto’s. We maakten groepsfoto’s bij Aart-Jan. We reden richting het gemeentehuis en oma schoof op dit moment ook aan. In de kerk waar Aart-Jan is opgegroeid vroeg dit bruidspaar om Gods zegen over hun huwelijk, extra bijzonder want de vader van Annelinde leiden deze dienst. A&A planende hun receptie al om 6 uur, daardoor hadden ze nog een lange avond met hun daggasten en een lange poos de tijd voor het diner. Ik heb genoten van dit lieve bruidspaar en hun lieve daggasten❤️

Geniet je mee van deze heerlijke dag?✨

Aart-Jan & Annelinde | Trouwen in Tholen

Bruiloften

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Jouw meest dierbare momenten vangen zodat jij ze voor altijd kan koesteren. 
Jullie verhaal, jullie liefde, jullie kwetsbare momenten, jullie
geluk en jullie liefde voor iedereen om jullie heen. Het is mijn missie om jullie oneindig te kunnen laten genieten van jullie foto's zodat jullie altijd nog even terug kunnen naar dat
mooie moment.

Mijn missie?

Mijn missie?

Foto's door Carlijn Mulder Fotografie

www.carlijnmulderfotografie.info

KVK:  89969014

BTW ID: NL004775526B69